Stomdent

Stomdent

Servicii stomatologice de specialitate

Încă de la înființarea cabinetului Stomdent în anul 1992, filozofia noastră a fost una simplă, și anume să oferim servicii dentare de înaltă calitate pentru ca pacienții noștri să se bucure de vieți mai frumoase și mai pline, fără compromisuri.

În continuare, serviciile noastre dentare sunt axate pe întreaga persoană, cu un accent special asupra modului în care dinții și gingiile se relaționează cu sănătatea întregului corp. Prin tot ceea ce facem, dorim să fim siguri că zâmbetul fiecărui pacient își atinge obiectivele de confort, funcționalitate și aspect. De asemenea, înțelegem că alegerea unui dentist este o decizie importantă, deoarece zâmbetul este cel mai mare atu al fiecărei persoane și spune multe despre starea sa generală de sănătate. La Stomdent, veți fi întâmpinați de o echipă atentă și prietenoasă într-un mediu relaxat și lipsit de stres, în care fiecare membru al familiei se poate simți în largul său. Oferim o gamă completă de tratamente dentare generale și cosmetice pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul perfect, dar și servicii de albire a dinților, coroane, implanturi sau îngrijire preventivă. Utilizăm tehnologii și tehnici dentare inovatoare pentru a oferi tratamente eficiente și atentă îngrijire preventivă.

Gamă completă de servicii

Echipamente medicale moderne

Program de funcționare convenabil

Recenzii

Ce spun pacienții noștri despre serviciile primite

Sunt recunoscătoare că am ales acest cabinet unde am primit cele mai atente tratamente dentare. Recomand Stomdent oricărei persoane care are nevoie de proceduri dentare. Echipă foarte profesionistă, care oferă servicii calitative, dar și foarte personale. Mulțumesc mult!

Cornelia Ion

Pacient
La Stomdent am primit cele mai atente servicii așa cum nu credeam că e posibil. Programările sunt respectate întotdeauna, pe tot parcursul intervenției medicul se asigură că mă simt confortabil și după majoritatea tratamentelor nu am avut nevoie de niciun medicament pentru durere. Extrem de mulțumit.

Marius

Pacient
Am ajuns la Stomdent din cauza unor dureri cumplite și am aflat imediat că voi avea nevoie de un tratament endodontic, în urma căruia am scăpat de orice durere. Apreciez grija și amabilitatea întregii echipe care m-a făcut să mă simt confortabil, eu fiind o persoană mai anxioasă decât majoritatea altor oameni. Mulțumesc tare mult!

Ioana

Pacient

Activitatea noastră

Stomdent este un cabinet stomatologic dedicat restaurării și îmbunătățirii frumuseții naturale a zâmbetului fiecărei persoane. Folosind proceduri conservatoare, de ultimă generație, putem asigura pacienților noștri zâmbete frumoase și de lungă durată.

Standarde înalte

Prin activitatea noastră, încercăm să atingem un standard de excelență în îngrijirea dentară. Oferim servicii stomatologice de calitate superioară tuturor pacienților noștri. Asigurăm servicii de stomatologie restaurativă și cosmetică pentru ca pacienții noștri să beneficieze de o stare dentară optimă. În cazul unei urgențe dentare, depunem toate eforturile pentru a vă oferi îngrijirea necesară în cel mai scurt timp.

Devotament și experiență

Stomdent înseamnă o echipă de profesioniști în domeniul sănătății dentare, foarte bine pregătiți și calificați. Pentru a oferi pacienților noștri rezultatele pe care și le doresc, încă de la deschiderea cabinetului nostru în anul 1992 ne-am angajat în educația și învățarea continuă. În continuare, asistăm la prelegeri, întâlniri și convenții stomatologice pentru a fi la curent cu noile tehnici, cu produsele noi și cu echipamentele pe care un cabinet stomatologic modern le poate utiliza pentru a oferi îngrijiri dentare de calitate.

Mai mult

Misiunea noastră

Filozofia noastră se concentrează pe educație și pe prevenire. Suntem ferm convinși că îngrijirea preventivă și educația reprezintă cheia pentru o sănătate dentară optimă. Din acest motiv, ne străduim să avem grijă de sănătatea dentară a pacienților noștri și să le oferim toate informațiile și sfaturile de care au nevoie pentru a evita bolile orale severe.

Servicii de profilaxie dentară

Activitatea noastră se concentrează pe examene orale amănunțite, de la verificarea sănătății generale a dinților și gingiilor, efectuarea de examene pentru depistarea cancerului oral și până la efectuarea radiografiilor necesare. Recomandăm pacienților noștri curățările de rutină și toate măsurile de igienă orală care pot fi aplicate acasă pentru prevenirea bolilor dentare. Nu ne concentăm doar pe frumusețea zâmbetului, ci ne preocupă și sănătatea sa. Vă rugăm să ne informați cu privire la starea generală de sănătate, la medicamentele pe care vi le administrați și la orice boală care v-ar putea afecta sănătatea dentară.

Experiență pozitivă

Dorim ca pacienții noștri să simtă confortabil în cabinetul nostru și să aibă încrederea că vor primi serviciile dentare calitative pe care le merită. Înțelegem cât de neliniștiți se pot simți unii pacienți, indiferent de vârstă, cu privire la vizita la medicul dentist. Tocmai din acest motiv, dorim să facem o diferență și să oferim o experiență relaxantă și pozitivă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Întreaga noastră echipă se dedică să ofere îngrijire atentă și servicii excelente și personalizate, pentru a nu mai simți niciodată frica de dentist.

Tehnici dentare și echipamente moderne

În prezent, cabinetul nostru este prevăzut cu sală de sterilizare, două unituri stomatologice complet utilate, microscop, aparat de radiologie, aparat pentru implantologie, două motoare endodontice, și anume X-Smart și Reciproc Silver, cu folosirea sistemelor de ace rotative ProTaper și Reciproc. De asemenea, controlul infecțiilor în cabinetul nostru este foarte important pentru noi. Pentru a ne proteja pacienții și pe noi înșine, respectăm cu strictețe procesele de sterilizare și contaminare încrucișată folosind standardele recomandate de specialiști.

Respectarea programărilor 100%
Servicii de consiliere și programare a tratamentelor 70%
Proceduri sigure și nedureroase 98%
Servicii în regim de urgență 60%
Rezultate pe termen lung 95%
Call Now Button