Servicii

SERVICII

Obține un zâmbet sănătos

Punem accentul pe aspectul estetic în tot ceea ce facem pentru că știm că atunci când zâmbetul tău arată bine, tu te simți bine.

Profilaxie

Profilaxia dentară este o procedură de curățare profesională a dinților, recomandată de două ori pe an în cazul pacienților de toate vârstele, pentru un zâmbet frumos.

Stomatologie generală

Serviciile de stomatologie generală îndeplinesc rol preventiv, fiind deosebit de importante pentru menținerea dinților și gingiilor în stare optimă de sănătate.

Endodonție la microscop

Endodonția la microscop se referă la terapia sau tratamentul de canal al unui dinte. Este necesară atunci când nervul unui dinte este afectat de carii sau de o infecție.

Parodontologie

Tratamentele de parodontologie Brașov abordează bolile parodontale și diferă în funcție de severitatea afecțiunii pacientului.

Implantologie orală

Dintre toate opțiunile de restaurare dentară, implanturile dentare s-au dovedit a fi înlocuitori stabili și siguri pentru dinții naturali.

Protetică și cosmetică dentară

Serviciile noastre de protetică și estetică dentară Brașov au rolul de a vă menține dinții și gingiile sănătoase și zâmbetul strălucitor.

Ortodonție

Pentru majoritatea oamenilor, obținerea unui zâmbet sănătos și frumos este motivul principal pentru care optează pentru tratamente de ortodonție.

Pedodonție

Echipa noastră stomatologică este familiarizată și calificată cu tehnici de management comportamental pentru a ajuta la crearea unei experiențe pozitive.

Chirurgie

Chirurgia orală include o serie de proceduri chirurgicale complexe care sunt efectuate la nivelul gurii și maxilarelor.

Call Now Button